За нас

„Дојран стил“ обезбедува најквалитетни челични производи за различни намени. Компанијата е водечки производител на профили во Југоисточна Европа и армирачки шипки, жичена мрежа, мрежни решетки, бакарна жица за заварување, галванизирана мрежа и двојно свиткана шестаголна мрежа. Сите наши производи ги исполнуваат најновите и највисоките стандарди за квалитет и безбедност.

Зошто да нé одберете

Производи со врвен квалитет, супериорна услуга, локален производител

Copyright 2023 Dojran Steel | All Rights Reserved | Dojran Steel

Услови за користење Manage Cookie Preferences