Галванизирана заварена мрежа

„Дојран стил“ произведува галванизирана заварена мрежа. Жичената мрежа обично се произведува од полутврда галванизирана жица обработена во целосно автоматизиран производствен циклус, заварена и исечена според комерцијални потреби. Галванизираната заварена мрежа се формира во ролни и рамни плочи што главно се користат за оградување и заштита на имотот на издржлив и елегантен начин.

Посебни индустриски стандарди може да се исполнат по нарачка.

Имаме технологија и експертиза за производство на високофункционални и трајни производи доверливи за луѓето и употребливи за инженерите во нивните дизајни.

Copyright 2023 Dojran Steel | All Rights Reserved | Dojran Steel

Услови за користење Manage Cookie Preferences