SD мрежа

Главните типови мрежа кои се достапни во „Дојран стил“ се:

  • SIDEFIT Специјална мрежа

Овие специјални мрежи се создадени со цел да ги исполнат сите потреби за армирање што се присутни во техничките работи и во градежништвото.

  • SD Жичана мрежа

„Дојран стил“ произведува широк спектар на жичани мрежи.

Copyright 2023 Dojran Steel | All Rights Reserved | Dojran Steel

Услови за користење Manage Cookie Preferences