Квалитет

Нашето мото е „ПРОШИРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ХОРИЗОНТИ ЗА КВАЛИТЕТ

„Дојран стил“ има изградено висок углед како снабдувач на производи од челик со ВИСОК КВАЛИТЕТ за различни цели. Целта на компанијата е целосно да ги задоволи своите клиенти со постојано постигнување на нивните посакувани резултати во утврдените временски рокови. Компанијата постојано внесува иновации за да се зголеми капацитетот, да се прошири палетата на производи и да се подобри квалитетот на производите со постојан фокус на безбедноста при работа и заштитата на животната средина.

Copyright 2023 Dojran Steel | All Rights Reserved | Dojran Steel

Услови за користење Manage Cookie Preferences