SD челик за армирање бетон

„Дојран стил“, како дел од „Sidenor Group“, произведува широк спектар на заварувачки челик за армиран бетон со висока цврстина, според најновите стандарди. Челикот има јасна ознака „SD“ и специфични ребра со наизменични насоки што го прикажуваат производниот погон.

Copyright 2023 Dojran Steel | All Rights Reserved | Dojran Steel

Услови за користење Manage Cookie Preferences